Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási lehetőségek

GLS futárcég (ár 1890 Ft.):

Jelenleg az egyedüli futárcég, mely a rendelkezésünkre áll a GLS. Nagy valószínűséggel a következő munkanapon a csomag elküldésétől számítva ki lesz a rendelés kézbesítve a megadott címre. A kézbesítési napon a GLS futárcég SMS üzenetben fogja értesíteni a kiszállítással kapcsolatosan, valamint fel fogja Önt hívni közvetlenül a kézbesítés előtt. Amennyiben a megadott kézbesítési nap nem lesz megfelelő, a futárral felveheti a kapcsolatot és a GLS futárcég SMS üzenetében megtalálható telefonszámon egyeztethet más napot és időpontot, vagy kérheti a csomag kiszállítását a következő munkanapra.

Fizetési lehetőségek

Utánvételes fizetés (pótdíj +590 Ft):

Az utánvételes fizetési mód a leggyakoribb választás a vásárlóknál. Amennyiben az utánvételes fizetést választja, egyenesen a futárnál lesz lehetséges fizetni készpénzzel vagy akár bankkártyával is a csomag átvételekor. Ennél a fizetési módnál a szállítási költség +590 Ft. többlettel jár. Az utánvételes fizetés csak abban az esetben lehetséges, amennyiben a rendelése értéke nem haladja meg a 35000 Ft.-ot, ellenkező esetben csak előre lehet fizetni banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel.

Fizetés átutalással:

Az átutalásos fizetési módnál a rendelést szükséges előre átutalni a cég bankszámlájára, tehát még a rendelés feldolgozása előtt. A rendelést csak azután kezdjük el feldolgozni, miután megérkezik a pénzösszeg a bankszámlánkra. Minden átutaláshoz szükséges adatot e-mailben és SMS formájában is el fogunk küldeni, mindjárt az Ön által elküldött rendelés megérkezése után. Ehhez a fizetési módhoz nem számolunk plusz szállítási többletet.

Bankkártyás fizetés:

A leggyorsabb online fizetési mód. Ezt a fizetési módot a ComGate Payments a.s. üzemeltető biztosítsa, mely egy engedélyezett fizetési intézmény és amely a Csehországi nemzeti bank felügyelete alatt üzemel. A fizetőkapun keresztül történő fizetések teljes mértékben biztonságosak és minden egyes adat titkosított. A ComGate fizetőkapu felűletén látható ablakba megadja a bankkártyáján látható számsort, a bankkártya határidő dátumát és a CVC kódot – három szám, mely az aláírási csíkban található, a bankkártya hátsó oldalán. Minden adat 3D Secure szabvánnyal van biztosítva. Ezt kővetöen valószínűleg szükséges lesz megadni a számokból álló kódot, melyet SMS üzenetben fog kapni egyenesen a bankjától.

A fizetés befejezésével át lesz irányítva a webáruházba. A fizetés azonnal igazolva lesz, így nyomban folytathatjuk a rendelése elküldési folyamatát.

Kapcsolat a fizetőkapu üzemeltetőjére:
ComGate Payments, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové, Czech republic
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Tel: +420 228 224 267