FAQ - Gyakran feltett kérdések

Mennyibe kerül a szállítási és a csomagolási költség?

A szállítási és a csomagolási költségdíj 1890 Ft. érték fölött a szállítás ingyenes.

Milyen formában fizethetek?

Fizethet utánvétellel, bankkártyával vagy átutalással.

Milyen időn belül kapom meg a terméket?

A rendelése legkésőbb 48 órán belül fel lesz dolgozva. A kézbesítési idő tehát általában 1-2 munkanap. Mihelyt a termék szállítás alá kerül a raktárról, a kézbesítés már a GLS futárcégen múlik.

Lehetséges a személyes átvétel?

Sajnáljuk, de jelenleg nincs üzletünk, ahol a termék személyesen is átvehető lenne.

A termék nem felel meg. Mit tehetek ebben az esetben?

A termék kicserélhető, vagy visszaküldhető. A terméket (az eredeti csomagolásban) és a kitöltött nyomtatvánnyal küldje vissza a címünkre. Mihelyt a csomagot megkapjuk, e-mailes üzenetbe értesíteni fogjuk.

Mi a kicserélés / visszaküldés folyamata?

A csere csak abban az esetben lehetséges, amennyiben a termék van raktáron a kért nagyságban és színben. Ez esetben a kiválasztott termék rövid időn belül elküldésre kerül.

Termékvisszaküldés esetén a pénzösszeg át lesz utalva a bankszámlájára. A feldolgozási és intézési folyamat maximálisan 14 napot vesz igénybe.

Mit tegyek, amennyiben a terméket reklamálni szeretném?

A teljes reklamációi folyamat leírását itt olvashassa el: Reklamációs ügyintézés

Hogyan válasszam ki a megfelelő méretet?

A termékeink többsége az átlagos európai számozásnak felel meg. Biztosabb azonban megnézni a centiméterekben szétírt méreteket és hozzáhasonlítani azokhoz a ruhákhoz, melyeket általában visel. Így biztos lehet abban, hogy a kiválasztott méret megfelelő lesz.

Milyen az az univerzális (UNI) nagyság?

Az UNI méretes modelljeink rugalmas és elasztikus anyagból készültek, így több konfekciós nagyságnak felelnek meg. A táblában feltüntetett méretek "nyugodt" ruházati helyzetben vannak lemérve.

Több kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba üzenetben az info@fiataldivat.hu e-mail címen, vagy egyenesen a +421 948 191 481-as telefonszámon.